Alles op voorraad Veilig betalen Altijd de beste prijs Kopersbescherming Bel 085-3030305 (ma - vr 9.00 - 13.00 en 14.00 -17.00)

Ventilators & airco's

Ventilatoren geven je dat frisse briesje en stukje verkoeling op warme zomerdagen. Door luchtstroom versnelling wordt de gevoelstemperatuur verlaagd en voelt de omgeving een stuk aangenamer. Een airco maakt geen gebruik van luchtstroomversnelling, maar van koelmiddel. De uitgeblazen lucht uit een airco is dus daadwerkelijk van lagere temperatuur als de lucht uit de omgeving. Viking Choice heeft verschillende verkoelers in haar assortiment. Voor elke verhitte situatie een oplossing.

13 artikel(en)

per pagina

13 artikel(en)

per pagina

×

Digitale Factuur voor Nederlandse Consumenten Factuur

AfterPay – Digitale Factuur (Nederland) AfterPay voert voor Ap-auto.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij Ap-auto.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 400 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 400. Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.