Alles op voorraad Veilig betalen Altijd de beste prijs Kopersbescherming Bel 085-3030305 (ma - vr 9.00 - 13.00 en 14.00 -17.00)

Over Vikingchoice.nl

Vikingchoice.nl is een jong en dynamisch bedrijf actief in de verkoop via internet van auto onderdelen en toebehoren, huis tuin en keuken artikelen, toebehoren voor uw mobiele telefoon zoals selfie sticks en sport en spel artikelen zoals onze trampolines. Door de uitstekende inkoop kanalen van Vikingchoice.nl is het mogelijk om tegen zeer scherpe tarieven auto toebehoren zoals gevulde gereedschapskisten en gereedschapswagens aan te bieden. Daardoor kunnen wij zonder aarzeling een laagste prijsgarantie op al onze artikelen aanbieden. Wij verzenden snel; doorgaans binnen 2 tot 3 werkdagen (spoedlevering binnen 12 uur). Al onze auto producten zijn goedgekeurd voor APK keuringen, met een e-keurmerk aanwezig. Vanuit ons distributiekanaal in Gelderland verzenden wij uw onderdelen naar een gewenst adres; u kunt echter ook tijdens onze openingsuren de bestelde auto onderdelen ophalen. Bel even van te voren op: 085-303 03 05

Heeft u vragen over uw bestelling, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om u professioneel te woord te staan voor al uw vragen betreffende onze artikelen.

De Europese Commissie biedt een platform voor online geschillenbeslechting aan voor consumenten, die u kunt vinden op http://ec.europa.eu/consumers/odr/. Wij nemen vrijwillig deel aan een geschillenbeslechtingsprocedure

Vikingchoice.nl - de goedkoopste online shop discounter van Nederland!

Vikingchoice.nl
Onderdeel van AP Onderdelen B.V.
Nijverheidstraat 8
6914AD Herwen

BTW NL854332868B01
KVK 61416673

Telefoon: 085-303 03 05 (Ma-Vrij 8.30 - 17.00 Za 10-14)

Verkoop: sales@ap-onderdelen.nl
Informatie: sales@ap-onderdelen.nl

×

Digitale Factuur voor Nederlandse Consumenten Factuur

AfterPay – Digitale Factuur (Nederland) AfterPay voert voor Ap-auto.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij Ap-auto.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 400 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 400. Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.