Alles op voorraad Veilig betalen Altijd de beste prijs Kopersbescherming Bel 085-3030305 (ma - vr 9.00 - 13.00 en 14.00 -17.00)

Zichtbreeknet

Een zichtbreeknet, oftewel privacynet, is een van de meest gekozen producten voor in de tuin. Het net kan bevestigd worden aan een hek, paal of schutting. Het net zorgt ervoor dat de UV straling afneemt waardoor het een veilige omgeving wordt voor kinderen om te spelen. Het net zal ook een aanzienlijk deel van de wind doen afnemen waardoor het een stuk aangenamer in uw tuin wordt. De meeste zichtbreeknetten worden geleverd als set met bevestigingsmateriaal en zijn beschikbaar in zowel groen als zwarte kleur.

8 artikel(en)

per pagina

8 artikel(en)

per pagina

×

Digitale Factuur voor Nederlandse Consumenten Factuur

AfterPay – Digitale Factuur (Nederland) AfterPay voert voor Ap-auto.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij Ap-auto.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 400 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 400. Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.