Alles op voorraad Veilig betalen Altijd de beste prijs Kopersbescherming Bel 085-3030305 (ma - vr 9.00 - 13.00 en 14.00 -17.00)

Anti-worteldoek

Anti-worteldoeken voor in de tuin zijn geschikt tegen onkruid, wortels en ongedierte. Het doek is gemaakt van stevig en duurzaam materiaal waardoor wortels en onkruid geen kans maken om te groeien. Door een gaatje in het doek te maken kunt u planten plaatsen op de plekken waar u ze wilt hebben. Het anti-worteldoek laat zowel zuurstof als water door, zodat uw planten rustig kunnen groeien. Bij de meeste anti-worteldoeken worden gratis grondpinnen bijgeleverd voor gemakkelijke installatie in uw tuin.

4 artikel(en)

per pagina

4 artikel(en)

per pagina

×

Digitale Factuur voor Nederlandse Consumenten Factuur

AfterPay – Digitale Factuur (Nederland) AfterPay voert voor Ap-auto.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij Ap-auto.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 400 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 400. Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.