Alles op voorraad Veilig betalen Altijd de beste prijs Kopersbescherming Bel 085-3030305 (ma - vr 9.00 - 13.00 en 14.00 -17.00)

Trampolinerand

Een trampolinerand, ook wel beschermrand genoemd, beschermt u tegen de veren door middel van een beschermkussen. Dit waarborgt de veiligheid van uw kinderen indien er verkeerd gesprongen of gevallen wordt. Oude trampolineranden kunnen scheuren of verweren, waardoor deze niet meer functioneren zoals bedoelt is. Dit kunt u eenvoudig oplossen door een nieuwe rand te kopen bij Viking Choice. Bij het uitzoeken van een geschikte trampolinerand adviseert Viking Choice altijd goed te kijken naar de huidige diameter van uw trampoline. Deze diameter maten worden vaak weergeven in feet. Dit is een Engelse maat, die omgerekend wordt naar centimeters. Het kan dus voorkomen dat er een paar centimeter afwijking tussen de trampoline en trampolinerand zit! Viking Choice biedt deze randen in verschillende maten en kleuren aan!

Artikelen 1 tot 15 van 34 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 15 van 34 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
×

Digitale Factuur voor Nederlandse Consumenten Factuur

AfterPay – Digitale Factuur (Nederland) AfterPay voert voor Ap-auto.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij Ap-auto.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 400 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 400. Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.