Alles op voorraad Veilig betalen Altijd de beste prijs Kopersbescherming Bel 085-3030305 (ma - vr 9.00 - 13.00 en 14.00 -17.00)

Trampolinehoes

Een trampolinehoes, ook wel een regenhoes genoemd, beschermt de trampoline mat, de veren en de rand tegen herfst en winterweer. Als een trampoline tijdens de winter of andere koude seizoenen buiten blijft staan adviseert Viking Choice om de trampoline te beschermen met een trampolinehoes. Dit zorgt ervoor dat uw trampoline is goede conditie blijft. Daarnaast voorkomt het verkleuring en behoud het de kracht en vorm van de springmat. Trampolines zijn beschikbaar in verschillende maten en vormen. Het is dan ook belangrijk dat u goed kijkt naar de gewenste maat en diameter voordat u besteld! Twijfelt u? Neem dan contact met ons op.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

×

Digitale Factuur voor Nederlandse Consumenten Factuur

AfterPay – Digitale Factuur (Nederland) AfterPay voert voor Ap-auto.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij Ap-auto.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 400 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 400. Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.