Alles op voorraad Veilig betalen Altijd de beste prijs Kopersbescherming Bel 085-3030305 (ma - vr 9.00 - 13.00 en 14.00 -17.00)

Trampoline net

Een trampoline net, ook wel veiligheidsnet genoemd, zorgt ervoor dat uw kind veilig kan springen en spelen op de trampoline. Viking Choice biedt twee verschillende soorten veiligheidsnetten. Namelijk een veiligheidsnet met een binnenrand aansluiting, of een veiligheidsnet met een buitenrand aansluiting. Een veiligheidsnet met binnenrand aansluiting wordt veelal binnen de trampolinerand bevestigd en hangt vaak aan de palen middels elastische koorden. Een buitenrand veiligheidsnet zit veelal om de buitenste palen en om de buitenrand bevestigd. Om direct een juiste en goed passend veiligheidsnet te bestellen is het belangrijk dat u naar de diameter en huidige bevestiging van uw trampoline kijkt!

Artikelen 1 tot 15 van 20 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 15 van 20 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
×

Digitale Factuur voor Nederlandse Consumenten Factuur

AfterPay – Digitale Factuur (Nederland) AfterPay voert voor Ap-auto.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij Ap-auto.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 400 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 400. Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.