Alles op voorraad Veilig betalen Altijd de beste prijs Kopersbescherming Bel 085-3030305 (ma - vr 9.00 - 13.00 en 14.00 -17.00)

Trampoline ladder

Een trampolineladder zorgt ervoor dat uw kind gemakkelijk en veilig de trampoline op en af kan. De Viking Choice trampolineladders worden vaak bevestigd via een haaksysteem. Door dit haaksysteem voorkomt u het verschuiven van de ladder. Door het haaksysteem kan de ladder snel en eenvoudig gemonteerd worden aan de trampoline. Maar ook dit haaksysteem zorgt ervoor dat u de trampolineladder eenvoudig demonteert en opbergt. Om de juiste ladder voor uw trampoline te kopen is het belangrijk eerst goed naar de hoogte van uw eigen trampoline te kijken. Twijfelt u? Neem dan contact met ons op!

1 artikel(en)

per pagina

1 artikel(en)

per pagina

×

Digitale Factuur voor Nederlandse Consumenten Factuur

AfterPay – Digitale Factuur (Nederland) AfterPay voert voor Ap-auto.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij Ap-auto.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 400 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 400. Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.