Alles op voorraad Veilig betalen Altijd de beste prijs Kopersbescherming Bel 085-3030305 (ma - vr 9.00 - 13.00 en 14.00 -17.00)

Babybed

Een babybed is tegenwoordig verkrijgbaar in veel verschillende vormen en maten. Het bekendste en populairste babybed is de co-sleeper. Dit bedje zet u naast uw eigen bed op waardoor u gedurende de nacht gemakkelijk en snel bij uw kleine wonder bent. Hierdoor is uw kind altijd dichtbij en verblijven zij in een veilige slaapomgeving, namelijk zijn/haar eigen ledikant. Naast co-sleepers zijn meegroeibedden ook erg gewild. Deze bedden kunt u aanpassen naar een kinderbed zodra de baby de leeftijd van 6 maanden heeft bereikt.

15 artikel(en)

per pagina

15 artikel(en)

per pagina

×

Digitale Factuur voor Nederlandse Consumenten Factuur

AfterPay – Digitale Factuur (Nederland) AfterPay voert voor Ap-auto.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij Ap-auto.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 400 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 400. Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.